Početna Rijaliti Više nije ista, jedva priča: Oglasio se Dejan Dragojević nakon što je...

Više nije ista, jedva priča: Oglasio se Dejan Dragojević nakon što je ugledao Aleksandru Nikolić poslije operacije!

Aleksandra Nikolić pokazala je kako izgleda nakon operacije vađenja biopolimera iz usana, a mnogi su se zapitali zbog čega njen partner Dejan Dragojević nije bio uz nju tokom cijelog ovog procesa.

– Srećom je mama išla sa mnom na operaciju jer ne znam kako bih sama sve to izdržala. Nije svejedno sam otići – ispričala je, između ostalog, Aleksandra u svom obraćanju javnosti putem Jutjuba.

Ipak, da je među njima i dalje sve u najboljem redu objelodanio je sam Dejan kada je ovaj snimak podijelio na svom Instagram nalogu u znak podrške, ipak ne krijući svoj šok zbog stanja u kom se nalazi njegova partnerka.

– Više nije ista… Jedva priča, ne može da jede… – poručio je kratko Dragojević.

Inače, Nikolićeva je implicitno istakla da njen partner nije uticao na odluku da izvadi biopolimer nego da je sama prelomila da ga se riješi jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.

– Ovo sam ja nakon operacije. Imam bolove, ali to je normalno prvog dana. Pijem lijekove, iako vodu jedva mogu da popijem uz njih. Ništa ne mogu da jedem, ali i ne traži mi se hrana. Sve je još uvijek svježe, nije se namjestilo kako treba. Podići će se gornja usna, donja će se spustiti, a otok će proći. Nikad više neću napraviti grešku da odem kod neprovjerenog hirurga. Usta su mi smetala jer su ružno izgledala i ružno su se snimala. Čovjek treba da bude onakav kakav je prirodno, a ne da se koriguje zbog trenda da sve bude što veće, a nekad je manje zapravo prelijepo. Niko me nije nagovorio na operaciju, sama sam donijela tu odluku – ispričala je nekadašnja zadrugarka.

– Za sedam dana vadim konce. Doktori su mi zabranili da se smijem i da pijem na slamčicu. Bila sam jako uplašena kada sam išla na operaciju. Bukvalno sam se tresla. Ipak, doktor mi je ulio povjerenje i ništa osim davanja anestezije nisam osjetila. Sad čekamo završne rezultate, ali se nadam da se ništa neće iskomplikovati. Dođe mi da tužim osobe koje su mi stavljale biopolimer. Uništili su mi usta. Počele su na usnama da mi se prave rupe i neravnine. Niko me nije upozorio na posljedice. Vidjeli su da sam klinka i samo su htjeli da mi uzmu novac. Više nikada neću raditi ništa, osim što doktor treba da mi sredi ivice usana kad mi skinu konce, ali samo hijaluronom, to je to. Da sam imala ovu pamet ranije nikada se ne bih ovako unakazila. Imala sam lijepe usne, ali čovjeku nikad nije dovoljno. Plašim se da zaspim kako ne bih slučajno oštetila konce. Djevojke i djevojčice, učite se na mom primjeru i nemojte da radite kod neprovjerenih ljudi bilo šta!

ekskluziva.ba