Početna Showbiz Sestru nije vidjela 7 godina, a kćerku 5: Severina prvi put o...

Sestru nije vidjela 7 godina, a kćerku 5: Severina prvi put o sestri Marijani poslije porodičnog skandala!

Sestru nije vidjela 7 godina, a kćerku 5: Severina prvi put o sestri Marijani poslije porodičnog skandala!

Izvor blizak pjevačici tvrdi da je Severinina sestra, Marijana Vučković Popović, lažno prijavila pjevačicu za nanošenje tjelesnih povreda.

U stanu u kojem živi majka Ana sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je navodno napala pjevačicu i nanijela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima pa je zapomagati i bacala se po stepeništu kako bi se samopovrijedila.

Nakon što su u medijima počele da kruže razne teorije porodične drame Vučkovića, putem svoje advokatice Jasminke Biloš, oglasila se i Severina.

“Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave”, piše u početku saopštenja.

“Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kćerku pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mejlova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu službu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu službu Split.

Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, poslala paket uznemirujućeg sadržaja.

Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima bacala se i samopovređivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci.

Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe”, stoji u saopštenju.

ekskluziva.ba