Početna Showbiz Neću se smiriti dok te ne ugasim! Baka Prase objavio klip o...

Neću se smiriti dok te ne ugasim! Baka Prase objavio klip o Mitroviću, pokazao poruke koje mu je Željko slao! (Video)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović su u sukobu jer Bogdan tvrdi da mu Mitrović duguje novac.

U objavama na Instagramu, Mitrović je juče spomenuo izvjesnu djevojku Nataliju Š. za koju tvrdi da joj je Bogdan prenio mononukleozu. Kako piše 24sedam.rs o Nataliji Šćekić, koja pored toga što je manekenka, radi u Urgentnom centru.

Jutjuber je prije par minuta okačio klip o kom trenutno bruji cijeli Balkan. On je u njemu progovorio o aktuelnoj svađi sa Željkom, ali se i osvrnuo na priče da je izvjesnoj Nataliji prenio bolest tokom s.ksualnog odnosa. Ujedno je postavio poruke koje mu je Mitrović navodno slao.

“Ima jedna riba koja je meni p…. k… u 2016. godini. Ja sam se kunem da je samo to bilo. I sada “ovaj” nju spominje zato što je ona, debilka mala, otišla kod Mitrovića, trebalo je da uđe u Zadrugu i da bi dobila poene rekla “znaš, ja sam malo bila sa njim, malo sam mu c.livala t… i malo mi je prenio mononukleozu”. Da li sam joj prenio mononukleozu, skroz moguće, ali sam se ja tada izliječio od toga. Tu krivicu možda i mogu da prihvatim. I sada, najsmješnije, ta riba i njena keva, polupanka isto 200, hoće da mi pakuju sil.vanje”, rekao je Baka u klipu.

ekskluziva.ba