Početna Showbiz MITROVIĆ SE OPET OGLASIO O BAKI PRASETU: Podg*zna muva osilila se jer...

MITROVIĆ SE OPET OGLASIO O BAKI PRASETU: Podg*zna muva osilila se jer plaća reket! Objavio i poruku Natalijine majke (FOTO)

Vlasnik TV Pinka Željko Mitrović odgovorio je na nove uvrede i prozivke jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i u objavi na Instagramu preneo navodnu poruku majke devojke Natalije koju je, kako Mitrović tvrdi, Baka Prase zarazio.

Mitrović je dalje naveo da objavljuje poruku majke dotične Natalije i kako će ona biti sagovornik u dokumentarnom filmu o Baki Prasetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

“Bogdan, zvani Baka Prase, osoba je koja javno vrši nasilje nad mojim detetom. Ubio je jednu devojku, mislim da se treba stati ovom momku koji se bez razloga zakačio za moju ćerku, verovatno zato što nije mogao nikada da je ima! Laže, naziva je raznim imenima, proziva, izigrava Boga. Bogdan se zove, ali je zalutao u paklu u kome živi. Žao mi ga je, da tako veliki Baka Prase dobija medijski prostor na nebitnim devojkama koje se bave poštenim poslom! Pred narod da se izvede ovaj momak! Da mu narod sudi, jer očigledno zakonom nije regulisano internet nasilje!”, poruka je za koju Željko tvrdi da mu je poslala majka Natalije Š, a koju je objavio na svom Instagramu, pa u komentaru dodao:

“Ovu objavu je napisala majka Natalije Š, koju sam pomenu u prethodnoj objavi a kojoj je Baka Prase namerno preneo infektivnu mononukleozu intimnim putem! Majka će danas svratiti do tužilaštva, a biće i jedan od sagovornika u našem dokukuntarnom filmu o kriminalnom seljačiću i podg*znoj muvi koja se osilila jer plaća reket kriminalcima! Vidi, pederčino jedna smrdljiva, ja takve “opasne momke” satirem ceo život! Bako, puta za nazad nema, spremi se!”

U međuvremenu Mitrović je ovu objavu obrisao sa svog instagram profila.

Kurir.rs/K.Đ.