Početna Showbiz Karleuša poručila Ani Nikolić: Saberi se, od onakve ribe i zvijezde šta...

Karleuša poručila Ani Nikolić: Saberi se, od onakve ribe i zvijezde šta si sebi uradila?

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu, nakon što je Ana Nikolić izjavila da će protiv nje podnijeti tužbu. Jeleninu objavu prenosimo u cijelosti.

– Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih prijetnji nekakvom tužbom imam da izjavim sljedeće: (Obratit ću se lično) Ana, saberi se. Saberi se ženo!!! Od onakve ribe i onakve zvijezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah!! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima.

Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smiju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismijavaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vrijeđam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gdje su?! Meni prijetiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam.

Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom. Pošto nisi pravno potkovana, dat ću ti savjet: Da li stvarno želiš da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želiš. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje. Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave.

Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti vidjeti i pročitati. Ovo će srećom vidjeti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da će učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvijek gotivila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovjek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja… Poljubac za tebe i vjerujem u tvoj životni preokret – napisala je Jelena na Instagram storyju.

Podsjetimo, Ana Nikolić odlučila je da tuži kolegicu Jelenu Karleušu jer je u javnosti i na društvenim mrežama, kako je Nikolić napisala, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

ekskluziva.ba