Početna Rijaliti IRMA SEJRANIĆ HITNO OPERISANA, ISJEČENA PO STOMAKU: Evo u kakvom je stanju,...

IRMA SEJRANIĆ HITNO OPERISANA, ISJEČENA PO STOMAKU: Evo u kakvom je stanju, prve informacije

Irma Sejranić odlučila je da se riješi masnih naslaga kod plastičnog hirurga te je završila u bolnici gdje su joj hirurzi napravili veliki rez preko stomaka kako bi izvadili višak sala iz njenog abdomena.

Pjevačica i bivša zadrugarka Irma Sejranić odlučila je da ovaj dan provede kod plastičnog hirurga i odradi ,,six packs” trbušnje mišiće operacijom. Da se ne bi mnogo natezala u teretani, Irma je doniela odluku da to odradi kod plastičnog hirurga.

– Ja uvijek nešto novo radim, snimila sam dvije pjesme, moja nova pjesma se radi, ja trenutno imam jedan problem, nakupilo mi se masnog tkiva, zbog lošeg života i došla sa doktoru. Kada mi je rekao kakav je problem, ja sam odlučila da riješim i to, pa da uradim ,,six packs”. Poslije se vraćam treningu! – rekla je Irma:

– Imala sam neki interesantan poziv, bilo je to neko opipavanje terena, ali još ne znam, treba da riješim ovu sitauciju, da izbacim pjesmu, ali sada poslije svega, razmišljala sam o svemu, jedina stvar koja bi mene mogla uvesti unutra je ozbiljna cifra. Ja sam tamo bila gladna, ono što bih jela, nisam mogla sebi da priuštim! isponižavana sam za cijeli život, ali velike pare bi me mogle uvesti unutra, unaprijed. Ja sam sa Pinkom u dobrim odnosima, ne bi bio nikakav problem, osim oko cifre, jer bi se tu natezali. prneosi “Novi“.

haber.ba