Početna Rijaliti Dobro naplatila preljubu i izdaju: Poznat honorar Maje Marinković za Zadrugu 6,...

Dobro naplatila preljubu i izdaju: Poznat honorar Maje Marinković za Zadrugu 6, cifra je suluda!

Maja Marinković potpisala je ugovor za šestu sezonu rijalitija Zadruga samo nekoliko dana nakon što je raskinula s mužem najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem, i to za duplo veći honorar nego što je imala u prethodnoj sezoni.

Kako izvor blizak starleti saznaje, razgovor koji je imala s produkcijom prije potpisivanja ugovora trajao je svega 15 minuta. S producentima rijalitija je uspješno dogovorila sve uslove koje je tražila. Budući da je u Zadruzi 5 njen nedjeljni honorar iznosio 2.000 eura, Maja će u predstojećoj sezoni za svaku nedjelju provedenu u bijeloj kući biti bogatija za 4.000 eura.

– To što je Maja otela najboljoj drugarici muža, a potom istog prevarila i vratila se bivšem dečku, bilo je sasvim dovoljno da produkcija ozbiljno razmotri njenu ponudu da uđe u šestu sezonu. Kada je došla na razgovor, istakla je da bi ušla samo pod uslovom da joj dupliraju honorar od 2.000 eura nedjeljno koji je imala ranije i predložila sumu od 4.000 eura nedjeljno. Budući da je kao učesnik planirana i njena suparnica Aleksandra, pristali su na njene uslove i dogovorili se za manje od pola sata – navodi izvor za Alo, i otkriva da je Marinkovićeva obećala da će napraviti haos u “bijeloj kući” i opravdati svoje učešće.

– Kako s Majom ulazi i njen dečko Filip Car, s kojim je tokom cijele prethodne sezone pravila haos, jasno je šta sve očekuje gledaoce. Pored toga, dala je riječ da će aktivno učestvovati u svim sukobima za stolom i da će biti luđa nego ikad dosad. Jedino čega se plaši jesu kazne, zbog kojih je ostala bez dinara u Zadruzi 5. Obećala je ovoga puta produkciji, ocu Takiju i sebi da ni pod kojim uslovima neće bježati iz rijalitija i da će ostati dok je publika ne izbaci – zaključio je izvor.

ekskluziva.ba