Početna Showbiz DA LI JE REALNO? Nermin Handžić dobio skupocjeni poklon: “Ovo mi se...

DA LI JE REALNO? Nermin Handžić dobio skupocjeni poklon: “Ovo mi se nikad nije desilo”

Osim po sjajnoj atmosferi, Nermin će ovu noć pamtiti po tome što je dobio najnoviji Ferari koji je ponosno provozao.

Pobednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić i njegova mentorka Viki Miljković ovog ljeta ne staju, pa su tako sinoć stigli i do švajscarskog grada Zofingena gdje su zagrijali srca publike i priredili koncert za pamćenje.

Osim po sjajnoj atmosferi, Nermin će ovu noć pamtiti po tome što je dobio najnoviji Ferari koji je ponosno provozao.

– To veče je bilo poznato dešavanje, organizuju se tombole. Nagrade su raznovrsne, kako novčane tako i slične ovoj glavnoj, a glavna je bila ni manje ni više nego poklon vožnja 3-4 sata Ferarijem- ispričao je Nermin za Grand Online i dodao da je neopisiv osjećaj sjesti u ovako bijesnu mašinu.

Mnoge njegove kolege iz takmičenja priznale su da su im igre na sreću slaba tačka, kao i da su se borili sa porocima poput kockanja, međutim kod mladog Handžića to nije slučaj iako mu je zanimljivo da sa strane posmatra ovakva dešavanja.

– Zaista ne volim igre na sreću, iskreno. Mislim da je svaka vrsta kocke i igara na sreću zapravo nesreća (smijeh). Nikada se nisam oprobao u tako nečemu, niti planiram- priznao je pobjednik za Grand.

Inače, Nermin gotovo čitavog ljeta nastupa svako veče i to u pratnji mentorke Violete Miljković sa kojom nailazi na razne situacije, a nedavno nam je ispričao da ga je djevojka iz publike zaprosila.

– Nastupi sa Violetom izgledaju fenomenalno. Gdje god da dođemo odlično smo prihvaćeni zajedno. Skoro je djevojka iz publike napisala da je oženim! (smijeh). Mentorka mi je to prenijela poslije nastupa jer je samo ona vidjela, pa smo se baš ismijali- prisjetio se Nermin sa osmijehom, piše Grand-online.

Naša ekipa nedavno je posjetila njegov dom u Tešnju, a tom prilikom njegov brat blizanac i majka govorili su o Nerminovoj djevojci, što možete da pogledate u videu.

haber.ba