Početna Showbiz Urađeni zubi, mačije oči, fileri… Adam i Anđela Adaktar izgledali drugačije prije...

Urađeni zubi, mačije oči, fileri… Adam i Anđela Adaktar izgledali drugačije prije nego što su postali slavni, isplivale šok fotke

Bura oko Adama Adaktara, njegove porodice kao i njihovog rijaliti programa se ne stišava.

Čini se da javnost želi što prije da sazna sve što je moguće o ovoj neobičnoj porodici, a pogotovo o samoprozvanom “Bogu obrva”.

U očima ljudi, Adam živi savršen život, a u prošlosti je on bio samo jedan običan dječak iz Čačka, koji se zvao Adam Marjanović. Doduše, i tada se ličnim stilom izdvajao iz mase.

Na mrežama su se u toku posljednjih dana pojavile fotografije koje otkrivaju kako je tada izgledao, ali nije jedini koji uživa u čarima estetske hirurgije.

I njegova nevjenčana supruga Anđela, koja je porijeklom Ruskinja, je izgledala nešto drugačije kada je bila mlađa. Na slikama iz prošlosti izgleda kao potpuno druga osoba.

Tako se pretpostavlja da su sem obrva, od procedura radili mačije oči, filere u usnama, venire ili krunice kada su u pitanju zubi, botoks…

Kada je riječ o konkretno o Anđeli, iako se nemalo djevojaka dive Anđelinom izgledu, i to poslije tri trudnoće i porođaja, istina je da je ona brojne stvari na sebi korigovala.

Ono što je očigledno – prilično je uvećala usne i jagodice. Takođe, njen nos je prije skroz drugačije izgledao, a takođe je operisala i grudi.