Početna Showbiz OGLASILA SE SEVERININA MAJKA POSLIJE HAPŠENJA PJEVAČICE! Marijani nije prvi put da...

OGLASILA SE SEVERININA MAJKA POSLIJE HAPŠENJA PJEVAČICE! Marijani nije prvi put da prijavljuje sestru!

Pevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje zbog kriminalističke istrage. Povod je bila svađa koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Posle privođenja javila se majka pevačice, Ana Vučković.

– Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! – kazala je ona, piše Večernji list.

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže, da se baca po stepeništu kako bi se samopovredila.

Kurir.rs/Večernji list