Početna Showbiz Mali paćoš, ton u d.pe ne može da ubode: Karleuša popljuvala kolege,...

Mali paćoš, ton u d.pe ne može da ubode: Karleuša popljuvala kolege, a najbrutalnije ponizila Vojaža!

Jelena Karleuša nije birala riječi o svojim kolegama koji su prethodnih dana nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu.

Ona se na Instagramu svojim pratiocima obratila podužim statusom, koji je objavila uz snimak svog prošlogodišnjeg nastupa na istom festivalu.

Njoj se većina učesnika nije svidjela, dok je prema njenim riječima, njen prošlogodišnji koncert “obišao svijet”.

– Let it burn! The more you burn, the more you shine! U znaku tek proteklog Music week-a u Beogradu, da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svijet.. a imam potrebu da napišem par riječi o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođači su publiku počastili bijednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou zajebancije, prijavim patikurinama i majčurinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne, pa na momenat nahranjene gladne djece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrijednosti od 100 eura i pružanju publike manje – više TEŠKE KRINDŽINE – započela je JK, pa dodala:

– Od svih koji su bili 3 dana na onoj lijepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih 6 mjeseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više i ne ukapiraju kakvo je to ustvari s.anje u svakom smislu. Blamantno pružanje ničega, i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspjeli. 5 minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv, znoj, novac, srce, muda, mozak, želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvijezda koja sija. Opet kažem, ČAST izuzecima – napisala je Karleuša.

Ona se zatim posebno obrušila na Mihajla Veruovića Vojaža, koga je nazvala “malim paćosom”.

– Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je hladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u d.pe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. POŠTOVANJE PUBLIKE, LUDAČKO ULAGANJE I ODRICANJE, ZDRAV RAZUM I NOGE NA ZEMLJI -to je ono zbog čega se traje zauvijek. Hvala na pažnji! – završila je Karleuša u svom stilu.

ekskluziva.ba