Početna Rijaliti Maja provela noć u samici: Marinkovićka napala Cara, 3 policajca su je...

Maja provela noć u samici: Marinkovićka napala Cara, 3 policajca su je jedva savladala! Odvukli je u policijsku stanicu

Maja Marinković je privedena nakon fizičkog napada na Filipa Cara, Lazara Čolića Zolu i ostale goste hotela na Voždovcu u kom se odigrala velika drama! Naime, u petak veče izbio je skandal kakav nismo imali prilike da vidimo ni u “Zadruzi 5”.

Starleta je došla da se vidi s Carem, s kojim je obnovila vezu. On je tog momenta bio kod Zole, koji je tu odsjeo, da se dogovore oko snimanja spota. Maja je iz čista mira doživjela pomračenje uma i počela da se ponaša kao da je sam đavo ušao u nju.

– Maja i Filip ponovo su počeli da prave skandale epskih razmjera. Iako je djelovalo da se nikada neće pomiriti ni ponovo biti zajedno, desio se njen raskid s Pecom Raspopovićem, a Carev s Dalilom, što je bio razlog više da se oni opet spoje. Sve je ispalo spontano. Car joj je slao poruke, ona odgovorila i došlo je do dogovora da se vide i ponovo podgriju ljubav. Car je imao snimanje emisije na Pinku, a Maja potpisivanje ugovora. Bila je idealna prilika da se vide i osjete jedno drugo. Car je mnogo kasno završio snimanje emisije, negdje poslije tri ujutru. Imao je dogovor da ode kod Zole u hotel na Voždovcu, gdje je ovaj bio smješten. Već tada je Maja počela da sikće na njega, nije željela da se viđa sa Zolom. Tu su se žučno posvađali, ali su oboje spustili loptu i dogovor je pao da ona dođe kod Zole u hotel – počinje priču izvor blizak starleti koji je upućen u sva dešavanja vezana za njen odnos s bivšim zadrugarom, pa nastavlja dalje:

– Maja je upala u hotel i već na recepciji je napravila skandal jer nije željela da ostavi ličnu kartu kod recepcionera. Psovala ga je i galamila na njega. U jednom trenutku je nasrnula na Cara i počela da urla. Grebala ga i čupala. Bacala je sve po hotelskoj sobi. Letjele su lampe, piksle i sve što je nalazila. Niko nije mogao da joj priđe. Onda je skočila i na Zolu i izgrebala ga po tijelu. Oni su jedva uspjeli da je izbace iz sobe onako pocijepanu i bosu. Kada je vidjela da nema gdje, Maja je počela da lupa na sva vrata soba i budi goste. Upala je u jednu od soba i počela da bije nepoznatu ženu koja je tu odsjela. Ta žena je pokušavala da je istjera iz svoje sobe.

Izvor: Republika.rs