Početna Showbiz Nije joj prvi skandal zbog ljubomore: Marija zaboravila šta je uradila Džejli!...

Nije joj prvi skandal zbog ljubomore: Marija zaboravila šta je uradila Džejli! Prevarila je za rođendan i šutnula

Marija Šerifović napravila je incident nasred ulice kada je vikala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil. Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, na kojem se vidi kako ona viče dok je vozilo zaustavila nasred ulice, a kako je otkrio izvor, do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore.

Inače, pobjednica Evrovizije poznata je po tome što je veoma ljubomorna i emotivna kada je riječ o emotivnim partnerima. Prije nekoliko godina mediji su brujali o vezi sa mladom Zvezdom Granda Džejlom Ramović, ljubav je pukla zbog Marijine prevare.

Kako je tvrdio izvor blizak Džejli, pobjednica “Zvezda Granda” je navodno uhvatila svoju mentorku sa drugom djevojkom, zbog čega je došlo do svađe, a onda i raskida veze.

Naime, pjevačica iz Bosne je poludjela od ljubomore kada je svojoj partnerki htjela da priredi iznenađenje, ali je, umjesto sjajne romantične večeri, dobila hladan tuš. Upućeni navode da je Ramovićeva nenajavljeno došla ispred Marijine zgrade sa sve tortom, vjerujući da će se ona obradovati njihovom susretu, koji nisu planirale, ali da je ostala ispred zgrade, jer je Šerifovićka nije pustila da uđe pošto u stanu nije bila sama, već sa drugom djevojkom, prenosi Kurir.

– To je bio haos. Džejla je došla kod Šerifovićeve u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njena partnerka neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićeva doći. I to sa sve njenom omiljenom tortom. Džejla je svojoj partnerki pozvonila na interfon, a Marija je bila u šoku kada je čula njen glas. Nije je pustila da uđe i Džejli je sve bilo jasno. Počela je da plače, bilo joj je baš teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Baš je bila razočarana i bijesna. Ko je djevojka sa kojom je pjevačica tada bila u svom stanu, ne znam, mislim da ni Džejla nema pojma o kome je riječ, niti je to interesuje – priča sagovornik.

Prema njegovim riječima, zvijezda “Granda” je bila potresena i takvu ju je spazio jedan poznanik iz estradnog posla, koji joj je prišao. On ju je i smirio i odveo u obližnji kafić, u kom je inače sjedio. Razgovarao je s njom, ali je Džejla htjela da priča s Marijom. Pozvala ju je telefonom, međutim, razgovor nije prošao mirno, već baš burno.

– Žestoko su se posvađale. Svašta joj je Džejla izgovorila. Prisutni nisu mogli da čuju šta je Marija pričala, ali je jasno bilo da su se posvađale na krv i nož. Nakon toga Džejla je još malo posjedila u kafiću, a onda je otišla. Sve vrijeme je plakala – završava izvor.

Marija i Džejla nikada nisu htele da priznaju vezu, stalno su tvrdile da ih veže samo jako prijateljstvo. Ali mnoge situacije su ih odale. Nakon što je Kurir u nekoliko navrata objavio da su pjevačice putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi, što se moglo vidjeti na fotografijama koje su objavljivale na Instagramu, njih je odalo i isto prstenje na ruci, zbog čega se spekulisalo da su se čak i vjerile.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ramovićevom i Šerifovićevom, ali one ne odgovaraju na naše pozive, javlja Kurir. Obe se trenutno nalaze u inostranstvu. Marija je u Americi, dok se Džejla preselila u Barselonu, gdje je upisala fakultet. Dok je ljubav cvjetala, Marija ju je posjećivala u Španiji. Inače, kako saznajemo, skandal zbog kog su raskinule uspjele su da prevaziđu, pa su opet u dobrim odnosima. Zasad prijateljskim, ali niko ne isključuje mogućnost da opet postanu par.


Izvor: Kurir