Početna Rijaliti CAR OBJAVIO SLIKU SA NOVOM DJEVOJKOM: Svi se pitaju da li je...

CAR OBJAVIO SLIKU SA NOVOM DJEVOJKOM: Svi se pitaju da li je ovo Maja – DALILA ĆE PUĆI OD MUKE

Filip Car nakon ponovnog kontakta i susreta sa Majom Marinković, iz dana u dan ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom.

Bivši zadrugar neretko je u društvu devojaka, a nakon turbulentne veze sa Dalilom Dragojević i nedavnog susreta sa Majom, odlučio je da se navodno skrasi.

Do skoro na njegovom Instagram profilu nismo mogli da vidimo devojke, bilo da su drugarice ili nešto više od toga, sve do danas.

Naime, bivši zadrugar, objavio je stori, na kome se jasno vidi pristustvo ženske osobe u njegovoj blizini, ali ne identitet, jer su na snimku vidljive samo noge.

Ko je misteriozna devojka, da li potencijalna partnerka, bivša zadrugarka ili drugarica nepoznata javnosti.

– Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno… Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio – pričao je Car nedavno o odnosu sa Majom, a posle toga isplivala je njihova zajednička fotografija iz kreveta. prneosi “Novi“.

haber.ba