Početna Rijaliti Nakon Jovane oglasio se i Karić, pa uputio brutalnu poruku: Đubre ostaje...

Nakon Jovane oglasio se i Karić, pa uputio brutalnu poruku: Đubre ostaje đubre…

Nakon što su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili tačku na svoju vezu, od tog dana više ništa nije isto u njihovim životima.

Jovana se nije do danas oglašavala ovim povodom, već je na svom Instagram profilu okačila fotografiju kojom je uputila brutalnu poruku da li svom bivšem momku ili njegovim, kako se spekuliše, udvaračicama.

A onda potom se i Karić oglasio na gore pomenutnoj društvenoj mreži i ovim putem poslao brutalnu poruku:

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čovjeka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne može. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dijete znaju da prepoznaju zle ljude. Da ništa ne traje zauvijek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lijepa riječ. Da se nikada ne kaješ za svoje postupke. Da riječ ,,volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu. Da ljude, koji čine da malo vrijediš, otjeraš u p..ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvijek ostaje đubre! – pisalo je na fotografiji koju je bivši zadrugar objavio.

Izvor: Kurir