Početna Showbiz Vojaž drugu fudbaleru preoteo Harisovu kćerku: Šok detalji raskida Đine Džinović, evo...

Vojaž drugu fudbaleru preoteo Harisovu kćerku: Šok detalji raskida Đine Džinović, evo kako je Andrej saznao da je prevaren!

Nakon što je Kurir objavio prve ekskluzivne fotografije novog ljubavnog para Mihajla Veruovića Vojaža i Đine Džinović s večere na Gardošu u Zemunu, stigli su i novi detalji ove veze, koja je od prvog trenutka bila obavijena velom tajne.

Kako dobro obaviješteni izvor priča, reper i kćerka Meline i Harisa Džinovića upoznali su se preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, koji ju je i ostavio nakon što je saznao da je ona u tajnoj vezi s Vojažem.

– Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i prije nego sto je Vojaž počeo da se bavi pjevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvijek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali. Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

Dogovorili su se da to kriju neko vrijeme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htjela da s Đurićem porazgovara prije njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana prije toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje. Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama – završio je izvor.

ekskluziva.ba