Početna Rijaliti UČESNIK DOBIO 150.000 EURA ZA “ZADRUGU 6”! Čeka ga i poseban tretman...

UČESNIK DOBIO 150.000 EURA ZA “ZADRUGU 6”! Čeka ga i poseban tretman u Bijeloj kući – Biće izolovan od zadrugara!

Isplivalo!

Miki Đuričić je prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za predstojeću sezonu Zadruge, a kako saznajemo, njegov honorar za učešće u šou-programu biće 150.000 evra!

Pčelar iz Kupinova odlučio je da promijeni život iz koijrena nakon što se oženio i dobio kćerkicu Dunju, a kako naš sagovornik otkriva, Miki će upravo zbog nasljednice biti dio Zadruge 6, gdje će zaraditi novac za kćerkinu bolju budućnost.

– On je godinama živio od danas do sutra, bio je poročan i nije pretjerano razmišljao o budućnosti. Međutim, otkako je dobio Dunju sve se promijenilo – započeo je priču izvor, koji otkriva razlog Đuričićevog učešća u rijalitiju.

– On je bio odlučan da je završio sa svojom rijaliti karijerom i svima je govorio da više neće ulaziti u tu vrstu programa. Međutim, narod ga voli i dobio je ponudu koja se ne odbija. Za svoje desetomjesečno učešće Miki će zaraditi 150.000 evra, imaće slične uslove kao i prethodnih sezona, biće izolovan od zadrugara i imaće svoju sobu gdje će sam spavati i provoditi vrijeme. Iako mu je teško palo ponovno odvajanje od supruge i kćerkice, svjestan je da toliku sumu novca ne može da zaradi na drugi način. Zbog toga je odlučio da iskoristi priliku koja mu se nudi – rekao je sagovornik, i otkrio da rijaliti učesnik za cilj ima da obezbjedi nasljednici bolju budućnost.

– Miki planira da zarađen novac uloži u nekretninu koju će prepisati na Dunjino ime, kako bi ona uvijek imala materijalnu sigurnost. Ostatak novca iskoristit će za pokretanje malog porodičnog biznisa koji će mu donositi stalne mjesečne prihode – zaključio je sagovornik, piše Alo.

haber.ba