Početna Showbiz MNOGI ZGROŽENI POSTUPKOM IGORA KOJIĆA/ Kojić podijelio još jedan zajednički trenutak sa...

MNOGI ZGROŽENI POSTUPKOM IGORA KOJIĆA/ Kojić podijelio još jedan zajednički trenutak sa Popovićem, s njima i mali Aleksandar!

Nakon što je “ozvaničio” prijateljstvo sa Aleksandrom Popovićem, bivšim partnerom svoje također bivše supruge Severine, Igor Kojić podijelio je i zajedničku fotografiju gdje njih dvojica poziraju i sa malim Aleksandrom.

Podsjetimo, u prethodnoj objavi, Kojić je pozirao zagrljen sa Milanom, ostavljajući dojam kao da su najbolji prijatelji. Tom prilikom, zahvalio se srbijanskom poduzetniku što mu je na rođendan doveo Aleksandra, sina kojeg je Popović dobio sa Severinom, a oko čijeg skrbništva se nisu dogovorili kroz 10 godina.

Sada je uslijedila još jedna zajednička fotografija, ovoga puta i sa malim Aleksandrom, a jasno je da se radi o provokaciji upućenoj pjevačici.

“Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju”, poručio je Kojić dodavši i “ljubav se ljubavlju vraća”, što je rečenica koju Severina koristi ispod svojih fotografija.

Vrijedi podsjetiti i kako je, na Milanov zahtjev, a pozivajući se na sigurnost Aleksandra, sud zabranio Severini da objavljuje fotografije svoga sina, no čini se da to u ovom slučaju ne vrijedi.

Neki komentari ticali su se upravo toga, te se pratitelji nisu ustručavali da pitaju kako je sada dozvoljeno da se stavljaju Aleksandrove fotografije.

“Tu je dok ne nestane”, poručio je Igor kratko.

U komentarima, mnogi su napali Kojića i Popovića zbog “iskorištavanja djeteta”, a među najblažim reakcijama bila je ona kako im se na fotografiji treba pridružiti i majka dječaka kako bi on bio “istinski sretan”.

ekskluziva.ba