Početna Rijaliti Miljani Kulić se pogoršalo zdravlje: Ljekari hitno uveli terapiju! Razmišljaju o još...

Miljani Kulić se pogoršalo zdravlje: Ljekari hitno uveli terapiju! Razmišljaju o još jednoj operaciji, na ivici je da dobije sepsu!

Miljana Kulić je već izvjesno vrijeme u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj. Bivšoj rijaliti učesnici se navodno naglo pogoršalo zdravstveni stanje, pa ljekari strahuju da će uskoro morati da je operišu i da je na ivici da dobije sepsu.

U Kliničkom centru opet je drama, s obzirom na to da Miljani danima ne spada temperatura, koja ide i do 40 stepeni, pa su doktori preduzeli sve mjere i sprovode neophodne analize da bi utvrdili šta se dešava i koji je sljedeći korak koji moraju da preduzmu, piše Republika.

– Miljana je vidno uznemirena, visokofebrilna. Stanje joj se znatno pogoršalo zbog visoke temperature, koja ide i do 40 stepeni. Uzeti su joj uzorci za testiranje na korona virus, poslata je na snimanje glave i abdomena. Specijalisti su se hitno konsultovali oko novonastale situacije, od neurologa, infektologa, hirurga do anesteziologa. Specijalisti su razgovarali o potencijalnom novom zahvatu pošto strahuju od početka sepse – otkrio je za gore navedeni list izvor iz Kliničkog centra.

Kulićka je na antibiotskoj terapiji, a svakodnevno ima snimanja i analize krvi i urina.

– U slučaju da joj još malo skoči CRP, moraće hitno da se reaguje i da je operišu. Trenutno su započeli antibiotsku terapiju, odnosno empirijsku, bez jasnog uzorka. Zbog toga je poslata na sva snimanja. Takođe su joj uzeli i uzorak krvi za hemokulturu da bi bili sigurni da li je sepsa već nastupila, a nakon toga i urin za urinokulturu – kaže sagovornik i dodaje da su ljekari svakodnevno na vezi s njenim roditeljima Sinišom i Marijom, pa ih obavještavaju o svemu.

– Marija i Siniša non-stop zovu. Doktori su rekli da se stanje pogoršalo čim su vidjeli da temperatura ne pada. Marija se mnogo uspaničila, odmah su rekli da treba da krenu za Beograd da bi bili tu, ali ljekari kažu da još ne treba da dolaze jer Miljana ima dobar tim oko sebe.

– Rekli su da će sve da javljaju preko telefona ako treba iz sata u sat i da svakako ne bi mogli da provode vrijeme s njom jer Miljana mora da se odmara tokom pauza kad daje krv i urin za analize. Stalno ima snimanja, pa joj bilo kakvo nerviranje, stres i umor ne bi iš li naruku. Kulićka bi se potresla kad bi vidjela roditelje da su u panici, pa je zato najbolje da zasad ne dolaze u Klinički centar.

Nakon što se Miljani stanje pogoršalo, njen dečko Nenad Macanović Bebica objavio je snimak sa njom i napisao emotivnu poruku: Volim te najviše na svijetu.

ekskluziva.ba