Početna Rijaliti Darko Lazić ulazi u Zadrugu 6: Pjevač dobio vrhunski honorar, niko to...

Darko Lazić ulazi u Zadrugu 6: Pjevač dobio vrhunski honorar, niko to nije očekivao, a šuška se da će mu oni praviti društvo!

Odbrojavanje do početka “Zadruge 6” počinje i mnogi s nestrpljenje očekuju da saznaju ko će ove godine biti zadužen za haos u Bijeloj kući, a ime Darka Lazića nije se očekivalo uopšte. Osim Lazića, spekuliše se o ulasku kćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, kao i Dalile Dragojević i njenog dečka, dok su Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Toma Panić sigurni učesnici.

Kako spekulišu mediji, na imanje u Šimanovcima useliće se i pjevač Darko Lazić, ali samo na nedjelju dana s obzirom na to da je samo tada slobodan i da će napraviti pauzu sa tezgama.

Pjevač je dobio sjajnu ponudu za nedjeljni honorar, pa je prihvatio da nakratko živi sa zadrugarima, a kako se s mnogima i privatno zna, neće mu biti teško da provede neko vrijeme u zatvorenom prostoru. Darko će ući kao pjevač na žurku, nakon čega će učesnicima biti saopšteno da ostaje nedjelju dana s njima.

Bivši zadrugar Miki Đuričić potpisao je ugovor za “Zadrugu 6”, a on će se ponovo sresti sa svojom bivšom emotivnom partnerkom Nadeždom Biljić koja u ovu sezonu “Zadruge” ulazi sa suprugom Tomom Panićem.

Kćerka Anabela Atijas i Gagija Đoganija, Nina, već je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram gdje je prati više od 100.000 ljudi. Kako prenose mediji, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka kako bi se u septembru uselila u na imanje u Šimanovcima. Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona rijalitija, a koju je milionski auditorijum zapamtio kada je pjevač Sloba Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom. Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primjer kako bi se trebalo ponašati u rijalitiju, tvrde da je karakterno drugačija od Lune, a oni su bili prisutni kada je ona bila na razgovoru u produkciji.

Dalila Dragojević, zvijezda pete sezone “Zadruge” i bivša supruga Dejana Dragojevića kog je prevarila sa Filipom Carom, vraća se na imanje sa novim vjerenikom kog zovu Gringo.

Naime, oni su se upoznali dok se bosanska starleta provodila na moru sa drugaricom Marijanom Zonjić, ali isprva nije htjela da otkrije javnosti ko je misteriozni muškarac. Kako se spekuliše, on je moćnik koji ima vozni park, a Dalila je prsten kojim ju je zaprosio odmah objavila na Instagramu. Kako se zaista slažu, vidjeće se od septembra u rijaliti programu.

ekskluziva.ba