Početna Rijaliti Životna drama nove zadrugarke: Anita (19) prošla pakao sa bivšim mužem, ima...

Životna drama nove zadrugarke: Anita (19) prošla pakao sa bivšim mužem, ima dijete sa njim, a sad joj žestoko zaprijetio!

Nova sezona rijaliti programa “Zadruga 6” je na pragu, a neki su već potpisali ugovore sa produkcijom.

edna od učesnica biće i prelijepa Anita Stanojlović. Anita dolazi iz Kruševca, profesionalni je šminker, a uprkos tome što ima samo devetnaest godina, iza sebe ima “burnu prošlost”. Majka je malog djeteta, a od čovjeka s kojim ga je dobila pobjegla je jer je, kako tvrdi, nasilnik.

– Imam dijete od dvije godine, a s tim muškarcem sam završila prije nego što sam saznala da sam trudna… Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, prijetnje i svašta nešto – požalila se Anita i dodala da joj je bivši zaprijetio čim je čuo da ulazi u “Zadrugu”.

– Znam da on ne može ništa osim da prijeti, tako da – ne plašim se. Rekao mi je:”Budeš li u “Zadruzi” uradila nešto pogrešno, uzimam ti dijete”… A dok budem bila u “Zadruzi”, dijete će čuvati moja i njegova majka.

Nije željela da definiše svoj trenutni emotivni status, ali kako kaže, otvorena je za novu ljubav u rijalitiju.

– Možda sam sada zauzeta, ali ući ću kao slobodna! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će da mi se izdešava. To je deset mjeseci, tu emocije rade samo tako, niko ne može da kaže:”E, tako će da bude”.

Za sebe kaže da je velika svađalica, te neće ostati dužna nikome ko je bude napao. Bivše učesnike “Zadruge” ne poznaje, kada su u pitanju muškarci iz Bijele kuće, ima svoje favorite.

– Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da sa njim mogu da pravim svašta, ali po izgledu, ne. Karić mi je lijep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne.

 

ekskluziva.ba