Početna Rijaliti Nina Đogani (17) ulazi u Zadrugu 6? Lunina sestra bila na razgovoru...

Nina Đogani (17) ulazi u Zadrugu 6? Lunina sestra bila na razgovoru sa produkcijom, Anabela i Gagi je podržali, ovo su detalji! (Foto)

Odbrojavanje do početka “Zadruge 6” počinje i svi sa nestrpljenjen očekuju da saznaju ko su novi učesnici.

Spekuliše se da će pjevač Darko Lazić ući u rijaliti, a osim Lazića navodno će ući i kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani.

Kćerka Anabela Atijas i Gagija Đoganija, Nina, već je popularna na društvenoj mreži Instagram gdje je prati više od 100.000 ljudi. Kako prenose mediji, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka kako bi se u septembru uselila u na imanje u Šimanovcima.

Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona rijalitija, a koju je milionski auditorijum zapamtio kada je pjevač Sloba Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom, piše Srpski telegraf..

Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primjer kako bi se trebalo ponašati u rijalitiju, tvrde da je karakterno drugačija od Lune, a oni su bili prisutni kada je ona bila na razgovoru u produkciji.

ekskluziva.ba