Početna Rijaliti ‘NEKOM GRINGO, NEKOME BINGO’ Car progovorio o Dalili i njenom novom partneru,...

‘NEKOM GRINGO, NEKOME BINGO’ Car progovorio o Dalili i njenom novom partneru, evocirao uspomene sa Dragojevićkom, pa priznao da mu je Maja najdraža! (VIDEO)

Odlučio se!

U toku sinoćnje emisije ”Narod pita”, Filip Car je bio gost Ivane Šopić.

Bivši zadrugar, progovorio je o ljubavnom životu i odnosu sa Dalilom Dragojević, njenom Gringu, ali i o ‘pomirenju’ sa Majom Marinković.

– Uvek si bio nezadovoljan svojim ljubavnim odnosima, a ti si bio taj ‘preletač’. Ušla je Maja, sa Dalile si momentalno došao kod nje, a nakon toga opet Dalila, želeo si decu sa njom. Sa kim ti je srce zaigralo od svih devojkaa sa kojima si bio u Zadruzi 5? – pitala je Ivana.

– Bilo je tu svega. I emocija i kombinacija… Malo je glupo… Biću iskren… Nekako… Ipak neću odgovoriti na to pitanje… Kad se spusti lopta, kad dođem malo sebi… U Minu sam bio dosta bio zaljubljen i u Aleks sam počeo da se zaljubljujem… Dalila je neko ko je ostavio muža zbog mene… Sa njom je toliko trajao flert, ljubavni odnos… Žena je bila i kvarna i sve, ali je svašta sa mnom preživela… Ostavljenje, prevare, histerije, agresije… Svašta je tu bilo… Sa druge strane tu je i Maja, koja mi je toliko draga. Jeste tu bilo svega, ali je tu bilo mnogo i lepih momenata… – nastavio je Car.

Da li se plašiš sada Maje? – nasmejala se voditeljka.

– Mislim da se Maja dosta uozbiljila… Nadam se da je tako… Evo, reću ću… Maja… Znam da će sada ispasti da to moram da kažem zbog nje, ali eto, jeste tako… – odgovorio je.

– Da li si video koliku je medijsku pažnju dobio Gringo, ni kriv ni dužan? – pitala je Ivana.

– Nekom Gringo, nekome Bingo. Svi me pitaju za to… Svašta su mi pisali, ali ja to nikada ne bih govorio. Najgore od svega je što sam ja više puta nju nazvao Gringo… Malo je bezveze i neobično… Mislim da je to neka ljubav i da će to da bude kako treba. Siguran sam i tada bio da će me brzo zameniti i da će imati neki odnos. Dosta je toga ona prošla i ne može sama, potreban joj je neko, da se razumemo… Ako je samo pola onoga istina što je govorila, koliko joj je teško, jasno mi je. Njoj treba da se posveti neko onako kako ona želi… – govorio je Filip.

pink.rs