Početna Rijaliti Neka se vrati Takiju da joj ugađa, sa mnom se zaj..ala: Peca...

Neka se vrati Takiju da joj ugađa, sa mnom se zaj..ala: Peca provalio Maju Marinković pa je ostavio zbog ovoga…

Nakon što je odjeknula vijest o raskidu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića na površinu isplivava sav prljav veš iz njihove kratkotrajne romanse, koju su predstavljali kao idilu, a zapravo je riječ o najobičnijem klišeu.

Prema riječima Pecinog druga koji je, kako tvrdi, bio upućen u njegov odnos s bivšom zadrugarkom, Maja je u Peci od samog starta vidjela zlatnog sponzora, ali se prešla jer je Raspopović odmah pročitao njene namjere, te mu nije dugo trebalo da shvati da je Marinkovićevoj samo jedan u nizu koji ispunjava njene želje i prohtjeve.

– Maja je djevojka koja voli luksuzan život na visokoj nozi, nije bitno s kim je dok god je taj muškarac tretira kao princezu. Peca mi je lično pričao da je navikla da muze muškarce za pare, pa mi je rekao: “E, ali sa mnom se zaj..ala.” Raspopović ju je i te kako pročitao i provalio kakav je tip djevojke, pa joj je davao na kašičicu dovoljno pažnje i ljubavi da bi se upecala, a kad je vidio u kom smjeru sve ide, stavio joj je do znanja da njega niko nije preveslao, pa neće ni ona, te je šutnuo – otkriva izvor, pa dodaje da je Raspopović na vrijeme pročitao Maju koja je drugarici Aleksandri Subotić preotela muža:

– Peca je gospodin čovjek koji je pao na Majinu atraktivnost, ali ne toliko da ga tamo neka balavica koristi da bi uživala u suvom luksuzu, koji drugačije ne bi vidjela očima. Lijepo moj drug kaže: “Neka se ona vrati tati Takiju, pa neka joj on ugađa.”

S druge strane, reklo bi se da ni Maja poslije raskida nije mnogo patila, već je nastavila po starom, pa je, brže-bolje, izašla u provod, da li da skrene misli ili da bi Pecu napravila ljubomornim, ali je svakako sve ostavila bez teksta kad se pojavila u društvu sa starletom Tijanom Ajfon na jednoj prijestoničkoj proslavi.

Prema riječima prisutnih, Maja je bila nikad raspoloženija, osmijeh nije skidala i s Tijanom je, ono što je njoj najvažnije, izdominirala.

– Obe su bile ludo raspoložene i, osim toga da su tu jedna za drugu u svakoj situaciji, nijednom naznakom nisu pokazivale da je ijedna od njih tužna niti da je raskinula vezu koja je tema broj jedan posljednja dva mjeseca – zaključuje sagovornik.

ekskluziva.ba