Početna Showbiz Kćerka Dragane Mirković na jahti u bikiniju pokazala da je prava zavodnica!...

Kćerka Dragane Mirković na jahti u bikiniju pokazala da je prava zavodnica! (Foto)

Za Manuelu Bijelić svi kažu da je “ista majka”, jer poput Dragane Mirković ima dugu crnu kosu i bademaste oči. Nasljednicu popularne pjevačice svi hvale kao izuzetno zgodnu, a otkako je otvorila svoj Instagram profil, i širi auditorijum ima prilike da se u to uvjeri.

Kćerka pjevačice i Tonija Bijelića živi s njima u Austriji, gdje u prostranom dvorcu i ona i njen brat Marko imaju svoje odvojene prostorije. Dragana kaže da se odlično slažu i da se djeca s njom savjetuju oko mnogih pitanja.

Tako je bilo i povodom prisustva na društvenim mrežama, gdje ni Manuela ni Marko do skoro nisu bili “pristupačni” javnosti.

“Kada sam ih pitala zašto žele da budu na Instagramu, odgovorili su da je to za njih vrsta slobode”, ispričala je Dragana nedavno. “To mogu da razumijem, ali sam ih upozorila da mogu da se oproste od svoje privatnosti. Nisu to razumjeli u prvi mah, pitali su se – zašto bi oni bili zanimljivi medijima kad nisu poznati. Ipak, ubrzo im je postalo jasno da sam bila u pravu.”

Međutim, Dragana očigledno ne želi da se previše miješa u odluke svoje djece. Tako Manuela sve češće objavljuje provokativne slike sa ljetovanja. Nakon fotki u mini haljinama i bluzicama koje ističu obline ove mlade djevojke, stigle su i slike s jahti.

Prema aktuelnoj instagramskoj modi, glavni “fazon” je da se ne vidi da li devojka ima ili nema kupaći kostim, pa tako i lijepa “Manu” sad ima takvu sliku. Mnogi se sad sjećaju kako je njena mama uporno odbijala da se slika u kupaćem kostimu, ali u doba društvenih mreža su takvi snimci potpuno uobičajeni.

ekskluziva.ba