Početna Rijaliti Isplivali šok detalji o starleti! Oglasio se biznismen i javno raskrinkao Ivu...

Isplivali šok detalji o starleti! Oglasio se biznismen i javno raskrinkao Ivu Grgurić: Iživljavali su se na njoj, zgadila mi se…

Iva Grgurić, našla se u centru skandala kada je u javnost isplivala informacija da je bila u vezi sa starijim čovjekom koji je finansirao njen život u Zagrebu, kao i to da se bavila pros..tucijom.

Iva je priznala da je imala kontakt sa starijim gospodinom, ali je negirala da je sa njim imala odnose, te da je od njega izvlačila novac. Međutim, on se sada oglasio i otkrio detalje o aferi sa Grgurićevom, a njegova strana priče je potpuno drugačija od njene!

Bivša zadrugarka Iva Grgurić pobijedila je u trećoj sezoni “Zadruge”, a zatim se oprobala u voditeljstvu. Sada se bavi modelingom, ali nekada nije imala baš tako sjajnu prošlost.

– Ivu Grgurić sam upoznao kada je sa Grča u Zagreb doveo moj prijatelj Mateo gdje je ona radila kao animir dama. Njemu je trebao stan da u njega smjesti Ivu i još neke djevojke, a pošto ja imam mnogo nekretnina u Zagrebu poslao sam ga kod jednog mog zaposlenog da mu pokaže jedan od mojih stanova. Mateo je njoj i još nekim curama iznajmio stan na godinu dana – započeo je Marijan svoju priču.

– Sa Ivom sam se bolje upoznao u mom kafiću koji se nalazi u zgradi gdje je bio taj stan. One su mi stalno prilazile i pitale me: „Gazda da li možemo sa tobom popiti piće.“ Ja sam im uvijek plaćao piće, bilo mi ih je žao. Razmijenili smo brojeve, ali to je bilo sve. Jednog dana me je zvala i plakala da je Mateo izbacio iz stana. Sažalio sam se na nju pa sam joj dao jedan moj stan da u njemu spava. Nikada mi nije platila ni jedan euro, niti sam ja to njoj tražio. Počela je da me zove da se vidimo i otišli smo na večeru ona, njena drugarica, moj prijatelj i ja.

– Poslije te večere odvezao sam je do stana i ona mi je te večeri ponudila da imamo odnose, nabacivala mi se otvoreno. Tada je počela naša afera. Stalno mi je tražila da joj nešto kupujem, da joj poklanjam. Radio sam to, nije mi bio problem. Čak sam joj pomogao i kada je imala ozbiljnih zdravstvenih problema. Odveo sam je kod doktora, ginekologa koji je rekao da mora hitno da je operiše jer joj je prijetio rak grlića materice. Istog dana je hitno operisana u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu. Ja imam cijelu tu dokumentaciju, sve sam ja platio.

– Pozvao sam mog asistenta da joj odnese novac, spavaćice i sve što joj je potrebno. Bio sam tu za nju sve dok nisam shvatio da je pros..tutka visokog ranga i želio sam da prekinem sa njom. Rekao sam joj da napusti moj stan i da ne želim da više da je vidim. Shvatio sam da se u mom stanu odvija pros..tucija i zato sam želio da presiječem. Otišla je, ali je nastavila da me zove poslije toga. Nisam joj se javljao, pa sam je na kraju prijavio i policiji za uznemiravanje – otkrio je Šarić.

– Tačno je da sam ja tad bio oženjen, ali Iva je bila prolazna avantura. Više sam se sažalio na nju, nego što je meni ona ikada trebala u životu. Želio sam da joj pomognem, ali je budalaština da sam ja nju uhodio, držao zatočenu i slično. Ja sam se nje jedva otarasio – rekao je Marijan.

– Ja sam imao žena ne zna im se broj. Ona je bila ta koja je navaljivala na se.s. Ali kada sam shvatio ko je i kakva je, odlučio sam da to presiječem. Nisam ja taj nivo da budem sa pros..tutkom, kada sam mogao da imam curu koju god sam htio. Saznao sam da su se na raznim brodovima, jahtama, iživljavali na njoj, zgadila mi se i nisam više htio da je pipnem. Ona godinama o meni izmišlja gluposti, priča budalaštine i zaista tome svemu moram da stanem na put istinom – završava Šarić izlaganje.

ekskluziva.ba