Početna Rijaliti BRUTALNO! Maja se hitno oglasila poslije vijesti o pomirenju Pece i Subotićke:...

BRUTALNO! Maja se hitno oglasila poslije vijesti o pomirenju Pece i Subotićke: ”Malo sam se poigrala sa vijagrom, pa ga iskorišćenog vratila”

Nakon što je u medijima osvanula vest da se Predrag Peca Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, posle raskida sa Majom Marinković vratio bivšoj Aleksandri Subotić, sa kojom ima dete, za Pink.rs oglasila se Maja.

Ona je danas ispričala zbog čega je rešila da stavi tačku na vezu sa Raspopovićem, a sada se osvrnula na najnovija saznanja – da su on i Aleksandra ponovo zajedno.

Eto, ja sam se malo poigrala sa Vijagrom i iskorišćenog Pecu vratila tamo gde pripada. Legendarni film Živka Nikolića iz 1986. godine “Lepota poroka” dobio je “novi život”, a u glavnim ulogama su Peca Vijagra, ali kao legendarna Mira Furlan i Aleksandra Čabarkapa Raspopovic kao Mima Karadžić. Eto, scenariji se menjaju i prilagođavaju, sve je moguće kad sam ja reditelj. Ne treba da vas čudi što se Aleksandrin Lesi vratio jer ona ume i od mame dečka da pozajmi, pa što ne bi vratila svoju Miru Frulan. Lepota poroka 2022. Puno toplih pozdrava šaljem dečici i ponosnim roditeljima prepunim prave i iskrene ljubavi.

pink.rs