Početna Showbiz SVI U NEVJERICI ŠTA ČUJU/ Jelena Karleuša javno progovorila o razvodu: Na...

SVI U NEVJERICI ŠTA ČUJU/ Jelena Karleuša javno progovorila o razvodu: Na pitanje o Dušku imala da kaže samo jedno!

Popularna pjevačica Jelena Karleuša nastupala je u Leskovcu, a novinari Kurir televizije iskoristili su priliku da sa njom otvoreno porazgovaraju kako o poslu, tako i o privatnom životu.

POVEZAN VIDEO:

Iako je povod za nastup bio čuvena “Roštiljijada” u Leskovcu, popularna pjevačica kaže da je, od samog povoda važnija promocija grada i turizma, te da je njena uloga upravo ta.

– Pitanje kako to da ja pjevam na ovoj manifestaciji nije na mjestu. Ovdje sam da promovišem muziku, da podstičemo turizam… – kaže Jelena, koja je navela da je cijeli honorar koji je dobila otišao na scenografiju.

– Mogu samo da kažem da sav honorar koji sam dobila nije za mene, već su to sredstva koja su uložena u koncert, da bi on izgledao tako kako će izgledati. Moram da kažem da ne zarađujem ništa i da sve što je grad dao, opet je uloženo u ovaj grad. U scenu, tehniku, tako da je ovo naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobro – izjavila je pjevačica za Kurir televiziju.

Pjevačica o svom privatnom životu nije htjela mnogo da govori.

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavijestiti o tome – istakla je Karleuša.

POVEZAN VIDEO:

ekskluziva.ba