Početna Showbiz RAZVODE SE ALEKSANDRA I FILIP? OTKRIVENI DETALJI: Plakala pred svima, pogodila je...

RAZVODE SE ALEKSANDRA I FILIP? OTKRIVENI DETALJI: Plakala pred svima, pogodila je 1 rečenica

Pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prije četiri godine uplovili su u bračne vode, a često se šuška o njihovom razvodu.

Kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i sjeli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smještaju takve priče.

Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava – kaže izvor za “Scandal”, pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

– Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sjedili u jednom restoranu, rekao: “Mama, molim te nemoj da ideš”, a baš tada je krenula na unaprijed zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živejla prije udaje.

Podsjećamo, Aleksandra i Filip sada i poslovno sarađuju, pa joj je tako on radio i pisao pjesme sa novog albuma. prneosi “Novi“.

haber.ba