Početna Showbiz RAZVOD DONIO VELIKE PROMJENE/ Zagrljeni u loži stadiona daleko od Beograda: Duško...

RAZVOD DONIO VELIKE PROMJENE/ Zagrljeni u loži stadiona daleko od Beograda: Duško prvi put fotografisan u Turskoj nakon što je objavio da se razvodi! (Foto)

Mnogi su povjerovali u priču da je fudbaleru Dušku Tošiću svejedno zbog razvoda od Jelene Karleuše, a sve zbog njegovog suzdržanog ponašanja i izbjegavanja javnog izjašnjavanja.

Oni koji sportistu dobro poznaju i upoznati su sa njegovim navikama posvjedočiće da je istina nešto drugačija, tačniije da se Duško ne izdvaja mnogo od onih kojima je poraz na privatnom planu bolan koliko onaj na terenu, a možda čak i više. Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše u temelju je uzdrmao nekadašnjeg odbrambenog lijevog beka, koji je mnogo od tada korigovao svoje navike.

Činjenica da nije uspio da sačuva brak i zajednicu u kojoj će njegove kćerke Atina i Nika odrasti, Dušku je navodno strašno razočaravajuća, zbog čega on mjesecima utehu traži u večernjim izlascima i putovanjima. Tugu i neopisiv bol zbog razvoda Duško je nedavno probao da odagna odlaskom u Istanbul, grad u kom je i po penzionisanju ostao obožavan.

On se sa prijateljima našao u loži stadiona FK Bešiktaš, odakle je ispratio aktuealnu utakmicu, a budući da je tu bio i bivši suprug pjevačice Emine Jahović Mustafa Sandal sa svojom novom ženom, iskoristio je priliku da i sa njim porazgovara. Susret dvojice šarmera zaintrigirao je sve one koji prate estradu, te se samo po sebi nametnulo pitanje jesu li Duško i Mustafa osim fudbala prozborili još o nečemu, recimo o bivšim suprugama, pjevačicama, tačnije o razvodu koji je obojicu zadesio.

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše dosta je uticao na fudbalera na čijem licu se, po mišljenju mnogih, nazire velika duga uprkos širokom osmijehu.

ekskluziva.ba