Početna Showbiz OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ UPOZNALA BIVŠEG MUŽA: Kriva je njegova majka

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ UPOZNALA BIVŠEG MUŽA: Kriva je njegova majka

Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava Miloševića, a njihovo upoznavanje je bilo potpuno neobično. Kako su sami jednom prilikom istakli, njihov susret bio je “filmski”.

Sve je počelo 2017. godine, kada je Vojislav bio sekretar gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pirotu i predstavnik gradskog odbora u centrali SNS u Beogradu, a Jovana bila voditeljica rijalitija “Parovi”.

Glavni pokretač njihovog upoznavanje bila je njegova majka, koja je bila strastveni fan “Parova” i obožavala je voditeljicu. Nije mogla ni da pretpostavi da će joj Jovana postati snaha.

-Moja majka je “krivac” za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni fan “Parova”. Ona je meni uvijek sugerisala da postoje uvijek djevojke koje su dobre, obrazovane kao Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želio sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se sjetio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvijezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namjere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna – ispričao je svojevremeno Vojislav u jednom intervjuu, pa potom dodao:

-Susret smo dogovorili u jednom beogradskom restoranu i poslije pola sata razgovora smo shvatili da je majka u cijeloj toj priči nepotrebna. Poželjeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski i nesvakidašnje. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga vjerujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Jovana i Vojislav su morali da se izbore za svoju ljubav, a prvo veliko iskušenje je naišlo već par mjeseci kasnije kada su prekinuli kontakt.

Jovana nije željela da detaljnije obavještava javnost koji su razlozi doveli do raskida, ali je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je Vojislav prevario. Par se ubrzo pomirio, pa su se pojavili na na obilježavanju devet godina od osnivanja Srpske napredne stranke.

Par se vjenčao 2018. godine, ali su prošle godine stavili tačku na svoj brak.

-Jako se lijepo osjećam otkako sam se razvela. Ponosna sam na sebe zbog odluke. Svjedok sam slučajeva gdje ljudi žive u potpuno promašenim brakovima. Zaljubljenih je mnogo, ali hrabrih je malo. Nije dovoljno da voliš nekog, mnogi se švalerišu, ali svojoj ljubavi ne daju formalan okvir. Prije svega zbog okoline, šta će ko da kaže, pa se brinu za imovinu, žene se bave ucjenama… Ucjenjuju ih sa djecom, ali jednostavno muškarac mora da bude hrabar da završi propalu vezu i započne novu – pričala je Jovana.

(Express/Kurir)