Početna Showbiz Miloš Bojanić 24 godine mlađu suprugu krije od očiju javnosti: Sada je...

Miloš Bojanić 24 godine mlađu suprugu krije od očiju javnosti: Sada je uslikana na plaži, od njenog izgleda zastaje dah

Iako pjevač Miloš Bojanić privatni život čuva daleko od očiju javnosti i svoju suprugu rijetko eksponira, u medijima se pojavila njena fotografija i to u bikiniju.

Miloševa ljepša polovina provodi dane u njihovoj vili u Baošićima.

Zanosna crnka koja je od Miloša mlađa 24 godine, stigla je u Crnu Goru kako bi zavela red, budući da je pjevač nedavno uhvaćen kako sa nepoznatom ženskom osobom provodi dane vozeći se Poršeom kroz primorje.

A kada je to učinila, lijepa Branka dala je sebi oduška i uputilla se ka plaži kako bi se rashladila u Jadranskom moru.
Sređena tip -top, u tigrastoj haljini za plažu i držeći peškir i telefon u rukama zanosna crnka pojavila se šetalištu, što je papraco i zabilježio.

Miloševa supruga pokazala je svoje atribute i privukla pažnu prolaznika, ali je njihova privatna plaža omogućila da pobjegne od radoznalih pogleda.

Ona se potrudila da maksimalno ugodi sebi, namjestila je ležaljku, a potom se skinula u atraktivni, crni kupaći kostim na jedno rame i pokazala da u petoj deceniji drži do sebe i prati modne trendove.

Dok je pjevač odmarao u vili, njen osmijeh govorio je da joj more i odmor i te kako prijaju.
Nakon plivanja i sunčanja na sopstvenoj plaži, potražila je hlad zbog nesnosnih vrućina i to ispred kuće, a uspjela je da zabilježi i nekoliko selfija.

avaz.ba