Početna Rijaliti GREBAĆE NA KAPIJU MNOGI KAD JE VIDE U ZADRUZI – Ona je...

GREBAĆE NA KAPIJU MNOGI KAD JE VIDE U ZADRUZI – Ona je učesnica šeste sezone? Saznajemo sve detalje

“NIkad ne reci nikad!”

Mirela Lapanović, poznatija kao Batista, nakon učešća u rijaliti programu “Parovi”, transformisala je svoj žvot, te sada živi i putuje po inostranstvu pokazujući svakodnevno raskoš na svom Instagram profilu.

Osim što se promenila fizički, Mirela svakodnevno objavljuje svoje savršene obline, kojima su oduševljeni muškarci koji se ne libe da joj objavljuju komentare u vidu komplimenata.Sada je na Instagram profilu objavila odgovor na fan grupu, koja je postavila fotografiju gde piše da Mirela ulazi u šestu sezonu Zadruge:

Mi smo odmah kontaktirali bivšu učesnicu Parova, te nam je ona rekla da se ne bi bunilla da uđe u Zadrugu ali da za sada to nije istina, nego želja njenih fanova da je gledaju na TV ekranima ponovo:

– To se grupe zezaju, a ne znači da ja ne bih ušla u Zadrugu, u šestu sezonu. Nikad ne reci nikad. Pustimo se uznenaditi – rekla nam je Mirela za Srbijadanas

Podsetimo, Mirela je takođe govorila i prošle sezone o učešću, ali tada je bila jasna da ne želi da uđe u rijaliti:

– Koja crna Zadruga, pa nisam luda. Ma ne bih ušla za milion, ja sam prepametna za one tamo. Pola njih bi grebalo na kapiju da me vide tamo – rekla je Mirela za Srbija Danas.com. prošle godine, a da li ćemo je gledati u šestoj sezoni, ostaje nam da saznamo…

haber.ba