Početna Rijaliti ON JE MOĆNIK IZ SJENKE! Vjerenik Dalile Dragojević je bogati biznismen, evo...

ON JE MOĆNIK IZ SJENKE! Vjerenik Dalile Dragojević je bogati biznismen, evo čime se bavi, a ovako je osvojio bivšu zadrugarku

Dalila Dragojević, majpoznatija rijaliti preljubnica, razvela se pred kamerama sa Dejanom Dragojevićem zbog emocija prema cimeru iz Zadruge Filipu Caru. Međutim, ni taj odnos nije uspeo nakon što se završio rijaliti, pa su mnogi komentarisali kako je Dalila Dragojević skroz psihički potonula.

Utehu od ljubavnih brodoloma htela je da pronađe u Crnoj Gori gde je letovala sa drugaricom Marijanom Zonjić, ali će se ispostaviti da joj je to bio možda sudbonosan put. Dalila se ponovo zaljubila.

Ona je postavljala fotografije sa misterioznim muškarcem kojem nije htela da otkriva identitet, pa je tako preko njegovog lica stavljala emotikone. Neretko je govorila kako je srećna i zaljubljena, a sve što je htela o njemu da kaže jeste da ga zove Gringo.Njih dvoje su krenuli na pu tu Hrvatsku odakle je Dalila postavila stori vereničkog prstena i napisala “Rekla sam da”. Verila se za čoveka o kojem ne želi u javnosti ništa da kaže.

Međutim, ono što se zna jeste da je on moćnik iz sekne. – Ima svoj vozni park, poseduje dva luksuzna automobila i biznismen je – jedino je što je otkrila Dalila.

O njegovom bogatstvu svedoče i njeni storiji na kojima se vide skupoceni automobili u kojima se njih dvoje voze do neke luskuzne destinacije na koju Gringo često vodi rijaliti učesnicu.

Da je istina o njegovom bogatstvu potvrdio je i Lepi Mića.

– On je sin mog dobrog prijatelja. Ima oko 25 godina i istina je da je imućan – rekao je Lepi Mića.

Da je zaista zaljubljena, Dalila Dragojević je pokazala činom da je pristala da se uda za Gringa iako i dalje nosi prezime bivšeg supruga.

kurir.rs/blic