Početna Showbiz Jana pokazala svekra koji je dao 15 miliona eura za sprat u...

Jana pokazala svekra koji je dao 15 miliona eura za sprat u elitnom naselju: Pjevačica se latila mikrofona, a ima specijalan povod!

Nakon što je u medijima procurila informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 eura, javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je riječ o Sveti Todoroviću, svekru poznate pjevačice Jane Todorović.

Od tad sva pažnja medija usmjerena je ka pjevačici i njenom svekru koji je za javnost ostao prava misterija. Nagađalo se da porodica Todorović posjeduje ogromnu vilu koja vrijedi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Njemačkoj i Srbiji nedjeljama nagađalo.

Pjevačica se prošle godine pohvalila skupocjenim poklonom – torbom koja košta 20.000 eura, a koju je od svekra dobila za 47. rođendan, ali je njegov identitet sve do sad ostao misterija. Ipak, pjevačica je konačno riješila da pokaže kako izgleda otac njenog supruga čije se bogatstvo procjenjuje u milijardama.

– Srećan rođendan mom dragom svekru od srca – napisala je pjevačica i time stala na put glasinama da je riječ o misterioznom bogatašu.

ekskluziva.ba