Početna Rijaliti Da li će mu vratiti auto koji joj je kupio? Svi se...

Da li će mu vratiti auto koji joj je kupio? Svi se pitaju samo jedno poslije raskida Stefana i Jovane!

Raskid Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević iznenadio je sve koji su pratili njihovu ljubav u rijalitiju i van njega. Iako su oboje pričali o braku i djeci, Stefan je u svom izlaganju naveo da je ostavio Jovanu jer ga je njeno ponašanje ugušilo.

Jovana je čak za vrijeme Stefanovog boravka u “Zadruzi”, stanovala sa njegovim ocem i maćehom u vili na Zvezdari, a pričalo se i da joj je Karić kupio automobil.

Naime, Stefanov otac, Osman napisao je na svom Instagram profilu u septembru prošle godine, kako je Jovanu obradovao skupocjenim automobilom marke Audi, te da je to bila želja njegovog sina.

– Prije nego što je ušao u Zadrugu, Stefan mi je ostavio novac da kupim baš ovaj auto za njegovu ljubav Jovanu. Nadam se da će se Jovana obradovati. Evo, sine, ispunio sam ti želju. Sve za ljubav – rekao je Osman tada i usnimio bijesnu mašinu, automobil marke Audi.

Upravo oko tog automobila sada je počela da se vodi polemika na društvenim mrežama. Fanovi i jedne i druge strane zapitali su se da li je Jovana zadržala ili vratila automobil koji je dobila od Karića.

ekskluziva.ba