Početna Rijaliti PECA “ŠUTNUO” MAJU MARINKOVIĆ – Nakon dva mjeseca turbulentne veze, Subotićkin bivši...

PECA “ŠUTNUO” MAJU MARINKOVIĆ – Nakon dva mjeseca turbulentne veze, Subotićkin bivši stavio tačku

“Nije joj bilo svejedno, jer je bila uvjerena da će da ga prođe poslije sat dva nakon žustre svadje.”

Predrag Raspopović Peca navodno je ostavio Maju Marinković, piše “Kurir“.

Njihova turbulentna veza nakon brojnih uspona i padova se nakon dva mjeseca završila.

Prema saznanjima pomenutog portala, bivši partner Aleksandre Subotić sa kojom ima dijete riješio je da stavi tačku na vezu sa njenom doskorasnjom najboljom drugaricom jer nije mogao da toleriše zadrugarkine nagle promjene raspoloženja, izlive besa i ljubomore. Njih dvoje su već zbog Marinkovickinig ponašanja imali krizu u vezi,a sada je definitivno kraj. To za Kurir potvrđuje Pecin blizak prijatelj kojem se povjerio.

– To je to Pecu je prošla Maja. Očekivano. Kao sto ga je prošla Aleksandra, tako ga je prošla i njena drugarica. Jeste mi drug, ali čovjek voli žene, a neće da toleriše njihove gluposti, neprijatne situacije, izlive bijesa, histerije. Peca jeste slab na nježniji pol i one koje su atraktivne i poznate, međutim, kad ga naljute to je kraj – priča izvor.

Prema njegovim riječima do raskida je došlo na primirju, i Marinkovićeva je to teško podnijela.

– Ako ne griješim i ako sam ga dobro razumio, ona je ostala dole, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uvjerena da će da ga prođe poslije sat dva nakon zustre svadje. Ovoga puta nije tako. Znam da joj nije svejedno jer je pored njega uživala kao bubreg u loju, ali da je umjela da se ponaša sve bi bilo drugačije, piše Srbija danas.

haber.ba