Početna Showbiz Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Snovi su joj se...

Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Snovi su joj se srušili i prije njegove smrti!

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Lijepi, bogati, uspješni… Sve je izgledalo kao da žive pravu bajku uz svoju nasljednicu Unu Sofiju, koja je bila kruna njihove ljubavi duge preko deset godina.

Međutim, da li je sve zaista bilo bajka?

Izvor blizak ovom paru tvrdi da je brak historičara i voditeljke dugo godina zaista bio savršen. Oboje su imali svoje poslove, uživali su u luksuznim putovanjima, druženju sa prijateljima, a najviše su im prijali trenuci provedeni sa kćerkom, kao i kćerkama iz brakova koje su imali iza sebe.

Pored svega toga, u Zagrebu, u kome su namjeravali da nastave život, gradili su dom iz snova.

Međutim, 2021. godine za Nikolinu je sve počelo da se ruši kao kula od karata.

Prvo su početkom godine ona i kćerka umalo stradale od gušenja gasom, potom joj je preminuo otac, a zatim je do nje došla priča da joj Vidoje nije vjeran.

Dok je ona boravila u Zagrebu sa kćerkom, on se navodno provodio sa djevojkama sumnjivog morala po Beogradu.

A da u njihovom braku nešto zaista nije bilo kako treba potvrđuju i fotografije sa njihovih Instagram profila. I dok su ranije, dok je ljubav cvjetala svaki zajednički trenutak dijelili sa javnošću, posljednjih mjeseci to nije bio slučaj.

A, uz jednu fotografiju, koju je objavila pred Vidojevu smrt, na kojoj u zagrljaju drži kćerku, voditeljka je napisala:

– Kad tuga stisne – što dodatno potvrđuje da u tim trenucima nije bila najsrećnija, te da je utjehu pronalazila u kćerki.

Izvor tvrdi da su svi njihovi prijatelji znali da im je brak u krizi, ali su se nadali da je to samo trenutna kriza koju će zbog velike ljubavi prevazići. Nažalost, nedugo poslije toga Vidoje je iznenada preminuo i to u stanu maserke.

ekskluziva.ba