Početna Rijaliti PRAVO U METU! Dalila odgovorila Kariću i konačno priznala da li je...

PRAVO U METU! Dalila odgovorila Kariću i konačno priznala da li je bila zaljubljena u njega, a onda prokomentarisala i raskid sa misicom!

Nikome ne ostaje dužna!

Stefan Karić je priznao da više nije u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, a nešto kasnije u emisiji ”Narod pita”, otkrio je i razloge za ovaj emotivni krah.

Karić je na samom početku emisije, odgovorio na pitanja gledalaca i priznao da li misli da je Dalila Dragojević zaista bila zaljubljena u njega tokom Zadruge 3.

– Mislim da je nečega bilo sa njene strane, ali ne u tolikoj meri kao što je sa Filipom. Ne mogu samo da verujem da je Dejan tek sad shvatio da je ona možda to uradila zbog mene, a tada to nije mislio – rekao je Stefan.

Tim povodom, upravo se Dalila Dragojević oglasila za naš portal i prokomentarisala Stefanovu izjavu:

– Stefan ima pravo da misli šta želi. Ja mu njegovo mišljenje nikada nisam osporila, niti ću. On je jedina osoba koja me nikada nije uvrijedila, za mene sjajan momak! Istina neka ostane u Zadruzi 3 i nema potrebe više da se povlači ta tema.

Dalila se takođe, osvrnula na vest koja je sve iznenadila i dala svoj sud na emotivni krah Jovane misice i Karića.

– Što se tiče raskida Jovane i njega, ne znam koji je razlog ali sigurno postoji. Mislim da, mi svi koji izađemo iz rijaltija, generalno nismo za veze dok se ne oporavimo od svega. Mislim da to provođenje sa nekim 24h previše guši i onda dolazi do zasićenja. Ništa više ne bih dodala.

pink.rs