Početna Izdvajamo Green Servis d.o.o. Sarajevo projektuje zelene površine, dizajnira dvorišta i vrt iz...

Green Servis d.o.o. Sarajevo projektuje zelene površine, dizajnira dvorišta i vrt iz snova

Jedna od najvećih, ako ne i najveća želja vlasnika vrtova u cijelom svijetu je lijep travnjak, a adekvatna njega travnjaka najvažnija je za njegovo zelenilo i oku ugodan izgled. Tu brigu možete prepustiti Green Servisu d.o.o. Sarajevo koji predstavljamo u nastavku.

Green Service d.o.o. Sarajevo je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju, uređenju i održavanju zelenih površina.

Projektovanje zelenih površina po standardima kompanije GREEN SERVIS znači kreiranje autentičnog, atraktivnog, ali i funkcionalnog prostora. Njihov pristup projektovanju ili uređenju dvorišta ogleda se u strasti prema zelenilu i prirodi.

Projektovanje zelenih površina najviše zavisi od vizije i zahtjeva klijenata. Uz njihovu stručnu pomoć i iskustvo, zajedno kreiraju idealno rješenje. Bez obzira da li želite zasaditi ukrasno bilje, sezonsko cvijeće ili formirati travnjak, Vaš najbolji izbor je Green Servis.

Također, ako Vam je potrebno održavanje zelenih površina ili sportskih terena (košenje, prihrana, orezivanje drveća i živih ograda), GREEN Servis je Vaš saradnik broj 1.

Green Service d.o.o. Sarajevo nudi sve što je potrebno za kreiranje i održavanje funkcionalnog i dekorativnog travnjaka: zasnivanje travnjaka sijanjem, redovno košenje travnjaka, održavanje itd.

Jedna od onih usluga na koju su posebno ponosni je sječa stabala u rizičnim područjima.

Možete ih kontaktirati pozivom na broj +387 62 774 778. Dostupni su i preko aplikacija Viber i Whatsapp. Sve informacije o njima dostupne su na njihovoj web stranici greenservis.ba, ili putem e-maila [email protected] ili [email protected].

Sve njihove radove možete pratiti na Instagramu: green_servis_doo

Na Facebooku: GreenServis Sarajevo

Ili na Tik Toku: greenservis_sarajevo

Usluge koje nudi ova firma, pored projektovanja zelenih površina su:

– Uređenje zelenih površina 

  •    sadnja sadnica i
  •     formiranje travnjaka

-Prodaja sadnog materijala

– Sječa stabala u rizičnim zonama

Iz firme Green Service su nam izdvojili nekoliko razloga zašto bi trebali odabrati upravo njih:

“U proteklih 10 godina smo kontinuirano radili na usavršavanju našeg tima i sa ponosom ističemo da smo spremni ispuniti sve zahtjeve naših klijenata. Otvorili smo svoju poslovnicu i u Sloveniji, a imamo u planu i da u Sarajevu pravimo edukacije i usavršavanje mladih koje ćemo slati po Evropi. Uz nas, Vaš vrt, bašta i dvorište će izgledati besprijekorno. Više od 100 završenih projekata je dokaz našeg predanog rada i garancija uspjeha. Bez obzira na postignute rezultate, naša misija je da održimo kvalitetu rada, prateći najnovija tehnička dostignuća. Iz naše ponude izdvajamo i sadnice vrhunskog kvaliteta, a brigu za sadnju istih prepustite našem stručnom timu od kojeg ćete dobiti sve preporuke za dalje održavanje. Također, vršimo i sadnju sezonskog cvijeća. Naš najveći resurs je naš tim kojeg čine inženjeri šumarstva i pejzažne arhitekture, kao i kolege sa višegodišnjim iskustvom u radu. Sa ponosom ističemo da je naš iskusni tim garancija uspjeha za svaki projekat”, objasnili su nam u Green Servisu.