Početna Showbiz Lukas godinu dana živio sa Ksenijom Pajčin, bili u strastvenoj vezi: Pjevač...

Lukas godinu dana živio sa Ksenijom Pajčin, bili u strastvenoj vezi: Pjevač tražio samo jedno od nje, to je poštovala! Uslijedio haos!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta prije 12 godina. Tog 16. marta 2010. ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoub.stvo.

Pjevač Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu “Ovo sam ja” otkrio detalje tajne veze koju je imao s ub.jenom pjevačicom Ksenijom Pajčin.

“Živjeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promijeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: ‘Dobar čovjek. Lijepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sjedila, čitala novine i gledala televiziju i pitala ‘Kako je ova uspjela, a ja ništa'”, napisao je Lukas.

Pjevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

“U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak n.rkoman. Bila je lijepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala”.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

“Od Ksenije sam tražio samo jedno – da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama”, pisao je pjevač.

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

“Pjevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vrijeme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. ‘Aco, gotova pauza’ čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo ‘nisam valjda…’. Završio sam turu pjesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umjesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila – u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi”, napisao je Lukas.

ekskluziva.ba