Početna Rijaliti EVO GDJE SADA ŽIVI JOVANA! POSLIJE RASKIDA SA STEFANOM SE ODSELILA IZ...

EVO GDJE SADA ŽIVI JOVANA! POSLIJE RASKIDA SA STEFANOM SE ODSELILA IZ VILE KARIĆA: Evo gdje je otišla

Poslije vijesti da su raskinuli Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević koja je došla kao grom iz vedra neba bivši rijaliti učesnik otrkio je sve detalje u emisiji “Zaduga-Narod pita”.

Poznato je da je sve vrijeme dok je Stefan boravio na imanju u Šimanovcima Jovana živjela u vili Karića te da je za nju bio odvojen cijeli sprat. Ona ga je vjerno čekala da se vrati iz Zadruge kako bi nastavili svoj zajednički život. Ipak, kako je došlo do kraha veze ona se iz njihove kuće odselila, piše Novi.

Vas dvoje ne živite u tvojoj kući – pročitala je voditeljka tvit u emisiji, na šta je Stefan odgovorio. Podsjetimo, Stefan je izieo i razloge raskida:

– Neko njeno ponašanje je mene ohladilo, očekivala je više od mene. Razočarao sam je, bježao sam od ljudi. Želim da budem slobodan, dosta sam proveo u tom zatvorenom prostoru. Neću više da mi neko priča: ‘Zašto me ne poljubiš, zašto ne sjediš pored mene?’ Ja sam ispao loš, nisam ispoštovao sve što je učinila za mene. Žao mi je što nisam ispunio njena očekivanja – bio je iskren Stefan. On je dodao i da je nije prevario ali da se jeste dopisivao sa drugim djevojkama:

– Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom djevojkom. Od toga je krenuo problem, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira – rekao je Stefan.

haber.ba