Početna Rijaliti STIGLA PORUKA OD DALILINE MAJKE – DARKO PROČITAO U EMISIJI: Svi se...

STIGLA PORUKA OD DALILINE MAJKE – DARKO PROČITAO U EMISIJI: Svi se zgrozili kad su čuli

Proslavljena košarkašica i učesnica “Survivora” Milica Dabović osim što je bilježila izuzetne uspjehe na terenu, oduvijek je privlačila pažnju pripadnika jačeg spola.

Darko Tanasijević je najavio Lepog Miću, koji je otkio da mu je majka Dalile Dragojević, Emina Mujić prijetila.

On je tom prilikom pokazao voditelju prepisku sa Dalilinom majkom:

Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i djelo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru mene i Dejana. Ja nisam ni načijoj strani. – rekao je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

Neka crknu svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki – pročitao je Darko.

Meni je prijetila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vrijeđala i napadala a ja ni ne znam ko je to – rekao je Mića, piše Novi.

Da li se plašiš tih kletvi? – upitao je Darko.

Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije miješala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomirio sa njom i imali su se*s, a onda se desilo opet sa Careme, ja ne znam šta ko priča o meni – rekao je Mića pa dodao:

Ja nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50eura da pomognu.

haber.ba