Početna Rijaliti DALILA POSLALA PORUKU ANĐELU USRED EMISIJE: Evo šta mu je napisala –...

DALILA POSLALA PORUKU ANĐELU USRED EMISIJE: Evo šta mu je napisala – ovo on želi!

Tokom emisije gosti su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5. U toku emisije uključila se gledateljka Ivana oz Beograda:

Pozdrav za sve u studiju, za Miću posebno, drago mi je što pomažete ljudima, izgledate kao osoba bez emocija, a onda sma čula to, i kupili ste me za cijeli život. Sandra bravo, pjesma je super, imaš i stas i glas, a fali ti samo pravi muškarac. Anđelo nije pravi muškarac za tebe, uz jaku ženu ide jaka muškarac, on nije dovoljno jak – rekla je gledateljka.

Moram da pitam Anđela, da li stvarno nisi mogao da ispratiš Dalilu? – upitala je gledateljka

Nismo mi bili u vezi da bih ja nju pratio. To je bio flert, strast, Nisam ja imao šanse, nije bila nijedna, ona je izabrala svoj put. Izgubila je svoju šansu kada se pomirla sa Filipom ikao je bila u priči sa mnom- rekao je Anđelo.

Imali su oni ljubav i zaluđenost, vidio sam ja to, ali prvo i glavno je bila ta ljubav, on nije mogao da se odovoji od nje koliko god su pričali da žele da prekinu. Proradio je i njemu ego kada smo se mi muvali.. Svi smo pretpostavili da će to pući, jer se sve desilo, bilo je najgorih stvari i riječi. – pričao je Anđelo.

Ma oni su svuda pričali, samo da izdržimo ovdje, videćemo napolju. Imamo tu Maju koja se borila u Zadruzi, a van je boli ku*ac – rekao je Mića.

Ivana je krenula da čita pitanja sa Tvitera vezano za Anđela i Sandru:

Mene to više ne zanima, gotovo je to odavno – rekla je Sandra.

Kako misli da je umjetnica Dalila i da joj se to dopada, a Televisa presenta pokazuje kakva je glumica – pročitala je Ivana.

Ja sam Dalilu prokomentarisala kao rijaliti igrača – rekla je Sandra

Pa sada mi je Anđelo jasan, ni on ne zna šta želi – čitao je tvit.

Dalila se ponovo oglasila:

Niko Anđela nije zvao na piće, ja sam odgovorila na pitanje. Ja njemu nisam nanela zla iako je on umislio to, a moram da kažem da sam imala probelma zbog njega, a on je pomno pratio šta se dešava kod mene. On je htio da se pozdravi na Košutnjaku, ali ja nisam – rekla je Dalila.

Ja ne želim da ostavljam prostor ni za šta. Ona je sama rekla da je igrala igru. Nemam nošta loše, prihvatam izvinjenje. – rekoa je Anđelo. prneosi “Novi“.

haber.ba