Početna Rijaliti PROCURILI PAPIRI SA PINK-a: Ovo je kompletan spisak učesnika Zadruge 6! Neka...

PROCURILI PAPIRI SA PINK-a: Ovo je kompletan spisak učesnika Zadruge 6! Neka imena nećete prepoznati

Svi su tu kao nekada.

Iako još zvanično nije objavljeno kada će početi “Zadruga 6”, već uveliko se spekuliše ko bi mogao ući u novu sezonu popularnog rijalitija, a sada su isplivala imena potencijalnih učesnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milorad Minovski (@the_real.problem)

Košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, u “Zadrugu” ulazi kako bi iskusio nov doživljaj.

– Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digao kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće – rekao je Milorad. Pred kamerama popularnog rijalitija i ovaj put će se navodno naći Lepi Mića, kojem će ovo biti deseti rijaliti.

– Rešio sam, ulazću u “Zadrugu” sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića.

Pevačica Zorica Marković je propustila prethodnu sezonu, ali spekuliše se da će ući u “Zadrugu 6”.

– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija – kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće.

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će navodno biti deo ekipe “Zadruge 6”.

U rijaliti će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Među zadrugarima i ovaj put navodno će se naći Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i njen otac Karađorđe, kao i Kristijan Golubović i Kristina Spalević. Priča se da bi i Stanija mogla da bude deo rijalitija kao i Marko janjušević Janjuš ali i transrodna pevačica i prostitutka Elektra Elit.

srbijadanas.com