Početna Rijaliti NEKA CRKNU SVI: Lepi Mića otkrio kakve je prijetnje i kletve dobio...

NEKA CRKNU SVI: Lepi Mića otkrio kakve je prijetnje i kletve dobio od Daliline majke Emine! Evo ko se sve našao na njenoj crnoj listi! (VIDEO)

Šok!

U sinoćnjoj emisiji Narod pita gosti su bili Sanja Grujić, Ana Jovanović i Lepi Mića.

Darko Tanasijević je najavio Lepog Miću, koji je otkio da mu je majka Dalile Dragojević, Emina Mujić pretila. On je tom prilikom pokazao voditelju prepisku sa Dalilinom majkom:

– Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i delo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru mene i Dejana. Ja nisam ni načijoj strani. – rekoa je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

– Neka crknu svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki – pročitao je Darko.

-Meni je p.etila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vređala i napadala a ja ni ne znam ko je to – rekao je Mića.

– Da li se plašiš tih kletvi? – upitao je Darko.

– Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije mešala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomiro sa njom i imali su se*s, a onda se desilo opet sa Careme, ja ne znam šta ko priča o meni – rekao je Mića pa dodao:

– Ja nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50 evra da pomognu.

pink.rs