Početna Rijaliti Imali su se*s u karantinu: Šok tvrdnja Ane Jovanović – raskrinkala Mateju...

Imali su se*s u karantinu: Šok tvrdnja Ane Jovanović – raskrinkala Mateju i Anđelu, riješila da joj konačno skine masku: ‘TREBA DA DOBIJE TITULU NAJVEĆEG FOLIRANTA!’

Neočekivano!

Tokom emisije Narod pita, voditelj Darko Tanasijević je pročitao pitanja sa Tvitera za Anu Jovanović:

Kakvo mišljenje imaš o Anđeli, da li ti se po njenom predstavljanju dame u Zadruzi priliči druženje sa Mensurom? – glasilo je pitanje sa Tvitera.

Anđela mislim da treba da dobije titulu najvećeg foliranta. Moje fan stranice su mi poslale toliko njenih kontradiktornosti, tako da je ona definitivno folirant. O njenom i Mensurovom druženju ne bih jer nisam obaveštena. Ima jedna cela stranica koja je pisala o tome, mene su optužili a ona je bivšem slomila auto – rekla je Ana.

Ako je Anđela to radila onda jeste folirant. O njoj imam loše mišljenje, ona laže. Znam da je bila zaljubljena u Frana do ušiju, a to je lagala, znam da to pričala da bi opravdala priču sa Matejom, razočarala me je i lagala, i da joj se ponudilo, bila bi i sa Franom i sa Anđelom i sa Mensurom – dodao je Mića.

Ona je bila sa Matejom, imali su se*s u karantinu, i to provereno znam – rekla je Ana.
To je ono čime joj je pretio? – upitao je Darko.
Ne mogu da kažem kako znam, Mateja mi nije rekao, on je gospodin, ali zna se da su imali se*s – rekla je Ana.
To ne znam ali znam da je bila zaljubljena u Frana, i sada ovo kako laže za Mensura kao nisu zajedno a jesu, ali svako je bila najbolja od svega što je ponuđeno – rekao je Mića.

pink.rs