Početna Rijaliti Edis Fetić odveo i ženu i ljubavnicu u Crnu Goru: Preko dana...

Edis Fetić odveo i ženu i ljubavnicu u Crnu Goru: Preko dana sa porodicom, a uveče viđa Draganu Mitar! Maher u aferi sad je uhvaćen!

Bivši rijaliti učesnik Edo Fetić pričao je da je na vezu sa nekadašnjom ljubavnicom Draganom Mitar stavio tačku, a šuška se ipak ponovo “sjedi na dvije stolice”.

Naime, on je na ljetovanje odveo djecu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni “Zadruge”.

Edo je poslije razvoda uvijek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad djece, te da niko i ništa to neće promijeniti.

Kako dobro obaviješteni izvor tvrdi za Pink, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i djevojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi.

– Dragana je dole kod nas već oko nedjelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz “Zadruge”. Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Djeca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namjestio i natempirao, alal mu vjera – priča dobro obaviješteni izvor iz Budve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

– Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smijali poslije toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli – završava priču izvor.

ekskluziva.ba