Početna Rijaliti CAR SE UKLJUČIO U PROGRAM UŽIVO! Sukobio se sa Mićom koji je...

CAR SE UKLJUČIO U PROGRAM UŽIVO! Sukobio se sa Mićom koji je siguran da on sve radi u inat Maji i Dalili, pa poručio bivšim: MOJ POLNI ORGAN VAM JE DONIO OPSTANAK, A SAD I PJESMU (VIDEO)

Turbulento!

U emisiju “Narod pita” uključio se Filip Car i suočio se sa Lepim Mićom. U razgovor su se uključili i voditelj Darko Tanasijević i Sanja Grujić

Fascinantno mi je da sam za dve godine u toliko konflikata i odnosa bio a mene Lepi Mića toliko ne voli – rekao je Car.
Ja tebe ne mrzim ti to odlično znaš. Ti si rekao da mi nemamo problema van diskusija za stolom. Ja odlično znam tvoje mišljenje o njima dvema – rekao je Mića.

Zbog čega misliš da te ne voli, imali ste ozbiljne sukobe koji su nekad bili na ivici fizičkog kontakta ,ali se uvek videlo da se gotivite – rekao je Darko.
Naš odnos je u četvorci i petici imao oscilacije iz dobrog u loše, bilo je tu svega, ali neosporno je da sam imao puno ljubavnih i drugarskih odnosa koji su bili loši. Ja tvrdim da moje ponašanje nije bilo dobro prema mnogima, ali nemoguće da sam ja za njega u svakom odnosu loš i da sam krivac. Evo sad su došle u studijo dve devojke koje nemaju potrebu da pljuju po meni, da me omalovažavaju i on to ne može podneti. On poludi mene je strah – rekao je Filip.
Ja odlično znam šta Ana Jovanović misli o tebi a ona to neće nikad reći. Ti si sa jednim svojim klipom dao njima doznajna da o njima ne misliš ništa dobro. One ne mogu ništa da ti kažu jer su nasamaren, osramoćene i ostavljene – konstatovao je Lepi Mića

Ja sam svima davao šansu. Nekima i napolju. Zašto bi mi stavljali akcenat da je Sanja ponižena ili karikirana nebitno ako ja i Sanja niti smo obećavali brda i doline, kleli se, zaricali se. Ako smo oboje u tom momentu osetili energiju i kliknuli – rekao je Car.
Bio si sa njom pijan, kakva crna energija? Nisam budala. Tvoja emocija je bila kod Maje i Dalile. Ti došao pijan da teraš Dalili inat – govorio je Mića.
Filipe rekao si da te neke devojke koje se kače za tvoj lik i dalelo iskaču iz paštete i bojiš se da ih ne vidiš u frižideru, jel više Ana ili Sanja? – pitao je Darko.
A ja sam to rekao generalno. Moj polni organ je meni doneo određene probleme, a vama svima opstak u Zadruzi, a sad i pesme – odgovorio je Car.

Filipe kako komentarišeš Dalilino gostovanje i vezu sa Gringom, zašto en želiš da te porede sa njim? – pitao je Darko.
Ja dobijam raznorazne informacije za sve, mene ništa ne zanima. Ne bacam ljagu i ne hvalim bilo koga. Suzdržan sam i mimo sam svega – odgovorio je Car.
Ma ne može tako ti si izvršio emotivni genocid – vikao je Mića.

pink.rs