Početna Showbiz Ovo je Duškova sestra koja je pomirila JK i Tošića: Velika je...

Ovo je Duškova sestra koja je pomirila JK i Tošića: Velika je bratova podrška, a evo šta misli o snajki Jeleni!

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina, a nedavno je sama pjevačica rekla da se još nije razvela od bivšeg fudbalera.

Međutim, kako prenosi Star, pjevačica i fudbaler su ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

Ova dama, rođena sestra fudbalera Duška Tošića, veoma je bliska s bratom i njegovom porodicom, a domaći mediji su pisali kako je ona bila uz fudbalera i pjevačicu u njihovim teškim trenucima u životu. Katarina nije bila aktivna na Instagramu skoro godinu dana, a nije se obraćala pratiocima ni nakon incidenta.

Katarina, koja izbjegava pojavljivanje u medijima, i poslije svih nesuglasica u braku njenog brata i snaje, sačuvala je gotovo sve fotografije sa Jelenom Karleušom, što jasno pokazuje njen stav o cijeloj situaciji.

Pored sopstvenih porodičnih slika, Duškova sestra uglavnom objavljuje fotografije Tošićeve porodice, a najviše je onih sa Jelenom.

Kako se pisalo, ona je u izuzetnim odnosima sa svojom slavnom snajkom Jelenom Karleušom, a odlično se slaže s bratanicama Atinom i Nikom, koje je navodno često čuvala. Posebno je interesantno to koliko mlađa kćerka poznatog para podsjeća upravo na svoju lijepu tetku.

Na njenom profilu na Instagramu može se vidjeti da neretko boravi u Duškovoj i Jeleninoj vili, kao i da im se nerijetko pridruži na putovanjima, a nerijetko je ponosno dijelila i fotografije bratovljeve porodice.

ekskluziva.ba